На Львівщині судитимуть заступницю начальника одного із відділів державної виконавчої служби

27.07.2021 11:01   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Франківською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо заступниці начальника одного із відділів державної виконавчої служби міста Львова за фактами несанкціонованої зміни інформації, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах, автоматизованих системах, комп’ютерних мережах, а також в умисному перешкоджанні виконанню рішення суду, вчиненого службовою особою (ч.1 ст.362, ч.2 ст.382 КК України).

Встановлено, що жінка незаконно вилучила з реєстру боржників чоловіка, автомобіль якого знаходився під обтяженням, після чого він зміг відчужити його. Таким чином обвинувачена завдала шкоди страховій компанії, яка є у виконавчому провадження стягувачем та перешкодила виконанню рішення суду.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СВ Львівського РУП №1 Головного управління Національної поліції Львівської області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews