У Львові затримали грабіжника, якого розшукували ще й за побої та мордування

27.07.2021 17:05   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

У ніч на 25 липня у центрі Львова затримали 24-річного хлопця за пограбування іноземця. Про це пише Depo.Львів з посиланням на поліцію Львівщини.

Згодом виявилось, що цього чоловіка уже розшукують за побої та мордування. 

"Патрульні виявили чоловіка в центральній частині, який біг. Екіпаж зупинив його аби з'ясувати, чи бува чогось не трапилося. Ним виявився 38-річний іноземець, який повідомив, що його щойно побили та забрали телефон. Він надав описи компанії, зокрема, одного з них, який вдарив його", – йдеться в повідомленні поліції.

 

Патрульні розшукали нападника на Театральній, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Ним виявився 24-річний мешканець Львівщини, який перебуває в розшуку Червоноградським районним відділом поліції від початку червня цього року.

"Хлопець переховувався від слідства у справі за ч. 1 ст. 126 Кримінального кодексу України – умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень", – йдеться у повідомленні.

Заявника та нападника супроводили у відділ поліції для встановлення обставин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews