Помер відомий львівський енергетик

19.09.2021 13:31   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Панахида відбудеться 21 вересня на вулиці Пекарській, а поховають фахівця на Сихівському цвинтарі

Відійшов у вічність заслужений енергетик України, президент асоціації Паливно-енергетичного комплексу Львівщини, наставник у галузі енергетики Ярослав Шпак.

Як пише “Четверта студія”, про це Тvoemisto.tv повідомили у Львівські ОДА.

Панахида за Ярославом Шпаком відбудеться у вівторок, 21 вересня, у Каплиці Різдва Хрестителя Господнього Йоана по вулиці Пекарській, 52 у Львові. Поховають фахівця на Сихівському цвинтарі.

Ярослав Шпак народився 26 лютого 1938 р. в с. Озерна на Тернопільщині в сім’ї селянина. Закінчив факультет електрифікації Львівського сільськогосподарського інституту і все своє трудове життя віддав енергетиці. Спочатку працював в проектному інституті Західно-Український філіал «Укрндіпросільелектро», а тоді на електроенергетичних об’єктах.

Брав участь у запуску Рівненської АЕС, після цього стам гендиректором «Крименерго». Пізніше став заступником директора ТОВ «ЕКО-ОПТІМА» та президентом асоціації «Паливно-енергетичний комплекс Львівщини».

Фото: НТСУ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews