На Львівщині літнього чоловіка забили палицею на смерть

19.09.2021 18:06   Джерело: Магнолія-ТВ
Опубліковано : Львівський Новинар

На оперативну лінію 102 зателефонував мешканець одного з сіл Яворівського району та повідомив про тіло сусіда з ознаками насильницької смерті, яке він виявив на території домогосподарства загиблого.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, екіпажі сектору реагування патрульної поліції, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Яворівського районного відділу поліції. На голові загиблого, 66-річного місцевого мешканця, правоохоронці виявили тілесні ушкодження, які й стали причиною смерті.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до скоєння вбивства причетний 50-річний односельчанин загиблого. Ввечері між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість завдав господарю кількох ударів дерев’яною палицею.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Поліцейські затримали підозрюваного, суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Магнолія-ТВ