Чоловік, який стріляв біля кафе у Червонограді, перебуватиме під вартою

08.10.2021 09:41   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Слідством встановлено, що наприкінці вересня 2021 року, біля одного із кафе Червонограда відбувся конфлікт, у ході якого 34-річний чоловік наніс тілесні ушкодження своєму опоненту та здійснив два постріли із пістолета, зовні схожого на стартовий. У 52-річного потерпілого діагностовано вогнепальне поранення вуха, численні рани, забої та струс головного мозку.

Винуватцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю (хуліганство), із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Окрім цього, підозрюваний виявився раніше судимим, в тому числі за схожі злочини.

За процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури слідчим суддею Червоноградського міського суду підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави.

Довідково: санкція ч. 4 ст. 296 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews