Загибель шахтаря на Львівщині: у поліції повідомили причину трагедії

08.10.2021 18:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

У Червонограді 8 жовтня загинув 62-річний шахтар Василь Лимич. У поліції розповіли, що чоловік помер внаслідок травм, які отримав під час роботи.

У шахті "Червоноградська" загинув гірник

Приблизно о 3:00 правоохоронці отримали повідомлення про те, що в одній з шахт у Червонограді знайшли тіло чоловіка без ознак життя. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Загиблим виявився 62-річний місцевий житель Василь Лимич. Він працював на підземній дільниці конвеєрного транспорту шахти "Червоноградська".

Правоохоронці встановили попередню причину смерті гірника. Він загинув внаслідок травм, які отримав під час роботи з конвеєрною стрічкою.

Правоохоронці проводять розслідування

Слідчі відкрили кримінальне провадження за "порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою". Санкція статті передбачає покарання – до 5 років обмеження волі або до 8 років у в'язниці з позбавленням права обіймати певні посади терміном до 3 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews