Розбійний напад на місцевих підприємців на Золочівщині – прокуратури домоглися справедливого покарання

Закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо чотирьох громадян республіки Азербайджан, яких обвинувачували у вчиненні розбійного нападу та умисному заподіянні тяжких тілесних ушкоджень (ч.4 ст.187, ч.2 ст.121 КК України).

Встановлено, що у червні 2018 року в одному з сіл Золочівського району  троє обвинувачених гостювали у свого співвітчизника, з метою збагачення вони четверо разом спланували здійснення розбійного нападу на будинок одного із місцевих підприємців. Для цього двоє із них проникли у будинок жертви, де металевою палицею побили господаря дому та його дружину й заволоділи грошима, ювелірними прикрасами та іншим майном потерпілих. Пізніше від отриманих травм чоловік помер в лікувальному закладі.

У той час, інші співучасники очікували на них у машині, на якій вони втекли із награбованих із місця події. Фігурантів затримали наступного дня вже у Житомирі.

Суд підтримав обґрунтовану позицію прокурорів Золочівської окружної прокуратури, визнав обвинувачених винними та призначив покарання, залежно від участі кожного у вчиненні злочинів, у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури