Під Львовом у жахливій ДТП загинув 28-річний автогонщик (Відео)

13.10.2021 12:02   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

В ніч з 8 на 9 жовтня на трасі "Київ-Чоп" водій DAEWOO Sens не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль зіткнувшись з відбійником, з’їхав у кювет та перекинувся. Водій та пасажир отримали численні тілесні ушкодження, від яких померли на місці події.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Хто був пасажиром

На пасажирському місці автомобіля DAEWOO Sens був уродженець Львова, відомий гонщик Юрій Новак. З непідтверджених джерел стало відомо, що водій та пасажир брали участь у нелегальних вилучних перегонах. Проте у поліції Львова цю інформацію не підтверджують, хоча і не спростовують. Зазначаючи, що після зіткнення пасажира викинуло з автомобіля, а самого водія затиснуло в салоні. І водій, і пасажир померли до приїзду швидкої.

Юрій Новак – відомий автогонщик. Володар спортивного жовтого Ford, який було перероблено під спортивну модель для перегонів. Відомо, що Юрій був одним з організаторів несанкціонованих перегонів, що регулярно проходили на 17-му кілометрі траси Київ – Чоп. Саме на цьому місці і сталася трагедія. Загибель молодого гонщика стала шоком для всіх його друзів і знайомих. 

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews