У львівській Ратуші 37 вакансій керівників

18.10.2021 12:02   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Відповідно до ухвали ЛМР № 32 від 04.02.2021 року «Про затвердження структури виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів» штатна чисельність працівників апарату була затверджена у кількості 1982 особи. Збільшення на понад 100 осіб відбулося у зв’язку з приєднанням до Львівської міської ради 19 населених пунктів.

Разом з тим у різні періоди в апараті ЛМР також була й велика кількість вакантних посад. Як повідомили Leopolis.news в управлінні персоналом ЛМР станом на 1 жовтня цього року у структурних підрозділах апарату міської ради нараховувалось 199 різноманітних вакансій (10% від штатної чисельності): від спеціаліста 1 категорї до заступника міського голови та голови районної адміністрації.

37 з цих вакансій можна віднести до керівних посад. Це директори департаментів та їх заступники, начальники управлінь та їх заступники, начальники відділів та інспекцій, заступник міського голови-омбудсмен з прав людей з інвалідністю та голова районної адміністрації. У ЛМР є штатні посади які кілька років поспіль є вакантними.

З липня 2019 року вакантною є посада директора департаменту гуманітарної політики, а з жовтня цього ж року – директора департаменту містобудування. Вакантних посад заступників директорів департаментів у ЛМР є аж 8: в департаменті «Адміністрація міського голови», в департаменті містобудування, житлового господарства та інфраструктури (3 посади), в департаменті з питань поводження з відходами, в департаменті розвитку, в департаменті гуманітарної політики, в департаменті розвитку.

У Львівській міській раді є також вакансії керівників 6 управлінь, а саме: «Секретаріат ради», управління інформаційних послуг (вакансія з 2.01.2017 року), управління персоналом (вакансія з 2.09.2017 року), управління безпеки міста, управління туризму, управління культури. Бракує у ЛМР і 7 заступників начальників управлінь, а саме: в управлінні фінансів, в управлінні територіального співробітництва, в управлінні спорту, в управлінні освіти, в управлінні оперативного поводження з відходами, в управлінні державної реєстрації, в управлінні охорони історичного середовища. До речі, остання посада є вакантною з 11 серпня 2012 року!

Вакантними є також посади голови Франківської районної адміністрації та начальника відділу житлового господарства цієї ж райадміністрації, начальників архівного відділу, відділу інспекторів з паркування, відділу контролю та інформаційно-технічного забезпечення, відділу промоції міста, відділу енергоменеджменту, відділу «Служба містобудівного кадастру», відділу «Офіс Львівської громади у смт. Рудне», відділу «Служби у справах дітей» Шевченківського району.

Як вже повідомлялось, 548 мільйонів 667 тисяч 200 грн передбачено в бюджеті  Львівської міської територіальної громади на 2021 рік на зарплати чиновників та працівників виконавчого комітету, департаментів, управлінь, 6 районних адміністрацій та однієї інспекції. У порівнянні з минулим роком видатки на оплату праці зросли на 17,6 %. Середня зарплата становитиме близько 25-28 тисяч гривень на місяць.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews