Зниклу вночі у піжамі 19-річну львів'янку знайшли мертвою

30.10.2021 12:39   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

19-річну львів’янку Анастасію Стахів, яка цієї ночі зникла у піжамі зі своєї квартири у будинку на вул. Глибокій, знайшли мертвою. Про це повідомили львівські волонтери, які разом з поліцією долучилися до пошуків дівчини.

Тіло дівчини знайшли у воді на Піскових (Алтайських) озерах, приблизно за 1,7 км від її будинку.

За даними з джерел ZAXID.NET у правоохоронних органах, дівчина залишила вдома передсмертну записку, в якій написала, що має намір скоїти самогубство.

У поліції підтвердили, що Анастасію Стахів знайшли мертвою на Піскових озерах, її тіло близько 12:00 помітили в озері випадкові перехожі і повідомили поліцію. На поверхню тіло дівчини підняли водолази-рятувальники.

19-річна Анастасія Стахів була студенткою Львівської політехніки, навчалася на спеціальності «Архітектура та містобудування». Близько 02:00 ночі 27 жовтня вона зникла з квартири в одній піжамі і куртці, залишивши передсмертну записку. Батьки дівчини відразу ж звернулися до поліції, яка оголосила про розшук дівчини.

У Львівській політехніці про студентку відгукуються дуже позитивно. Речниця університету Наталія Павлишин розповіла ZAXID.NET, що третьокурсниця бюджетної форми навчання Анастасія Стахів дуже добре вчилася, отримувала оцінки у межах 90-100 балів. За характером дівчина була спокійною, врівноваженою та доброю. Група, у якій вона навчалася, – дуже дружня. Тому куратор групи та заступник директора інституту шоковані тим, що сталося.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ з приміткою «безвісно зникла». Усі обставини смерті дівчини з'ясовують.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews