У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік

03.11.2021 18:06   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.

42-річний мешканець Львівщини від отриманих травм загинув на місці події. Автомобіль поїхав з місця пригоди, проте залишилися після себе уламки від машини.

 

Смертельна ДТП сталась у селі Конопниця на автодорозі Львів – Шегині 30 жовтня близько 23.30, пишуть на офіційній фейсбук-сторінці Поліція Львова.

Патрульні 2 батальйону зупинили цей транспортний засіб на автодорозі Київ — Чоп. У нього було пошкоджене лобове скло, погнутий капот, розбита решітка радіатора, загнутий номерний знак.

Під час медичного освідчення стало відомо, що на момент скоєння ДТП водій перебував у стані наркотичного сп’яніння. Крім того, керував автомобілем без посвідчення.

Підозру чоловікові оголосили за статтею Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого.

Йому загрожує до 10 років тюрми із позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий термін. Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews