У Львові солдат-строковик із Харківської області викинувся з вікна

05.11.2021 15:03   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар
30 жовтня у Львові на території військової частини Національної гвардії з вікна четвертого поверху викинувся солдат строкової служби.

Про це виданню MyKharkiv.info повідомило джерело у правоохоронних органах.

Повідомляється, що 18-річний хлопець з міста Первомайський, який проходив службу у Львові, близько 12:00 викинувся з вікна туалету четвертого поверху приміщення казарми.

О 12:07 лікарем Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф здійснювалися реанімаційні заходи, які не дали результату та о 12:14 було зафіксовано смерть військовослужбовця.

При поверхневому огляді тіла загиблого на лівій руці біля великого пальця виявили напис «кремуйте», ознак насильницької смерті не виявили. Труп направили до Львівського обласного бюро судово-медичної експертизи.

Слідчим Львівського районного управління поліції №2 Головного управління Національної поліції у Львівській області зареєстрували кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (самогубство).

18-річний житель міста Первомайський був призваний на строкову військову службу 27 жовтня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews