Боснія та Герцеговина – Україна: гостям нікуди відступати

16.11.2021 15:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

16-го листопада буде зіграно заключний матч групового етапу кваліфікації ЧС-2022 між збірними Боснії та Герцеговини та України. 

 

У майбутній грі букмекери вважають фаворитом гостей, що цілком логічно з огляду на відсутність мотивації у господарів. У відомій конторі 1xBet перемога національної команди України йде за 1.7, вікторія противників оцінюється в коефіцієнт 5. На звичну вже для українців нічию можна поставити з коефіцієнтом 4. На порталі «Рейтинг Букмекерів» розповіли, як пройти в БК 1xBet реєстрацію в 1 клік.

За два тури до фінішу кваліфікації ЧС-2022 у боснійців були непогані шанси взяти друге місце та право зіграти у стиках. Але домашню гру проти Фінляндії команда повністю провалила, поступившись з рахунком 1:3, вибувши з боротьби.

Україна опинилася у непростій ситуації через велику кількість втрат очок – шість нічиїх у поточному відборі. Щоб зіграти в раунді плей-офф, підопічним Олександра Петракова необхідно брати три очки у майбутній грі та озиратися на паралельний матч, у якому зіграють Фінляндія та вже невмотивована Франція.

У жовтні суперники зійшлися у Львові, де Україна провела чудовий перший тайм, але після перерви дозволила боснійцям відігратися – нічия 1:1. 

Можна припустити, що визначальну роль у сьогоднішній зустрічі відіграє мотивація гостей та її відсутність у господарів. 

При цьому Боснія в десяти минулих домашніх матчах усіх турнірів спромоглася перемогти лише Кувейт у товариській грі. У боснійців лише два домашні матчі із десяти останніх завершилися верховим результатом. Україні ж забезпечила обмін голами у шести попередніх поєдинках. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews