Збірна України зуміла вирвати нічию у товариському матчі з Болгарією

16.11.2021 16:01   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

В Одесі на стадіоні «Чорноморець» відбувся товариський матч між збірними України та Болгарії. Зустріч завершилася внічию – 1:1.

 

16-го листопада збірна України має вирішальний матч за 2-е місце в групі D відбору на ЧС-2022 з командою Боснії та Герцеговини. Зустріч відбудеться на стадіоні «Біліно Поле» у Зениці та розпочнеться о 21:45. Переглянути прогнози на фаворита матчу з вигідними коефіцієнтами від БК можна на сайті.

На даний момент Україна, набравши в 7 матчах 9 очок, посідає 3-є місце у групі D. І сьогодні у підопічних Олександра Петракова останній шанс вийти в плей-офф Чемпіонату світу з футболу 2022. 

Нагадаємо, у матчі збірних Україна - Болгарія рахунок відкрив на 35-й хвилині матчу голкіпер болгар Микола Михайлов, коли вибив м'яч вперед. Тоді захисник українців Микола Матвієнко запустив «свічку», після чого вінгер гостей Радослав Кирилов виграв боротьбу в Олександра Тимчика і чарівно пробив повз Бущана.

Примітно, що болгари забили свій гол першим ударом по воротах, а на той момент українці мали значну перевагу по володінню м'ячем — 71 на 29.

Українці зрівняли рахунок на 79-й хвилині, коли метрів з 20 чудовий удар вдався півзахиснику Тарасу Степаненко, який вразив правий від воротаря верхній кут воріт.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews