Максим Калініченко: «Шахтарю» буде дуже тяжко проти нинішнього «Інтера»

Зустріч відбудеться сьогодні, 24 листопада.

24.11.2021 16:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Колишній півзахисник збірної України Максим Калініченко поділився очікуваннями від матчу 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між міланським «Інтером» та донецьким «Шахтарем». 

Матч «Інтер» - «Шахтар» відбудеться сьогодні, 24-го листопада, у Мілані (Італія) на стадіоні «Сан-Сіро» і розпочнеться о 19:45 за київським часом. Букмекери вважають, що фаворитом матчу являється міланська команда, а також в БК Паріматч є вигідна фора «Інтера» (-1,5) за 1,83 — і, слід уточнити, міланці саме з такою перевагою обіграли двічі «Шериф». «Шахтар» пропустив 9 м'ячів за 4 гри - і це ще один факт на користь цієї ставки.

На думку Калініченка, донецький клуб уже майже втратив шанси на вихід із групи. 

Нагадаємо, зараз «Шахтар» займає останній рядок, набравши лише одне очко, — відставання від «Шерифа», який займає третє місце, становить уже п'ять очок.

Швидше за все, із цієї групи вийдуть «Інтер» та «Реал». Для «Шахтаря» все просто – якщо він не обіграє «Інтер», то втрачає будь-які шанси на євровесну. «Нерадзуррі» обов'язково потрібні очки, щоб гарантувати собі вихід із групи. Обидві команди гратимуть сьогодні на перемогу.

Екс-півзахисник національної команди країни з упевненістю заявив, що гірникам у сьогоднішньому матчі буде дуже важко. І висловив свою невпевненість, щодо того, чи зможе донецький клуб завдати поразки супернику, який набрав хід.

У чотирьох матчах «Інтер» набрав 7 очок і посідає друге місце у турнірній таблиці групи D. «Шахтар» з 1 очком розташовується на останньому, 4-му місці в квартеті. Мадридський «Реал» (9) - на 1-му місці, «Шериф» (6) - на третьому.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews