У Львові маленька дитина «закрилася» в авто: патрульним довелося розважати її мультиками (Відео)

30.11.2021 12:02   Джерело: Обозреватель
Опубліковано : Львівський Новинар

Львівські правоохоронці врятували півторарічного хлопчика, який випадково залишився зачиненим в салоні авто разом із ключами. Про інцидент їм розповіла налякана мама дитини.

Поки одні поліцейські поїхали з жінкою за запасним ключем, інші через вікно авто розважали малюка мультиками. Про курйозний випадок повідомляється на Facebook-сторінці Патрульної поліції Львівської області.

Зазначається, що він трапився вранці 29 листопада проспекті Чорновола у Львові. Патрулюючи місцевість, правоохоронці помітили розгублену жінку з коляскою біля автомобіля Volkswagen Polo.

Копам вона повідомила, що транспортний засіб зачинився, а всередині залишився її син, якому лише 1,5 року, та ключі.

Патрульні покликали на допомогу колег із пішого екіпажу. Допоки ті через зачинене вікно автомобіля відволікали хлопчика мультиками, інші з'їздили із жінкою за запасним ключем у селище Брюховичі, що майже за 10 кілометрів від облцентру.

Рятівниками виявилися копи з екіпажу третього батальйону Патрульної поліції ГУНП у Львівській області: командир взводу Олександр Гончарук і його напарник Володимир Кіселик, а також їхні колеги Віталій Раздольський і Михайла Ключник.

"Попри ускладнення в русі, патрульні швидко привезли маму назад, а малюк, навіть не помітив її відсутності. Жінка була дуже розчулена і вдячна за допомогу. Вона зателефонувала також на лінію 102 із офіційною подякою. Дякуємо колегам за людяність і професіоналізм", – йдеться у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Обозреватель