Оголосили підозру: У Львові кришка люка вбила 10-річного хлопчика

18.12.2021 09:09   Джерело: ПІК
Опубліковано : Львівський Новинар

Двом працівникам комунального господарства повідомлено про підозру. Про це повідомили у поліції Львівської області.

17 грудня слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 288 (порушення нормативно-правових актів, норм і правил, що стосуються убезпечення дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України двом комунальникам.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статті, — позбавлення волі на термін до п’яти років.

“21 березня 2021 року по вулиці Зеленій відбулася дорожньо-транспортна пригода в результаті якої загинула малолітня особа. Кришка люка змінила напрямок руху, влетіла в зустрічний автомобіль, спричинивши пасажиру ушкодження несумісні з життям. У ході розслідування було зібрано докази та повідомлено про підозру двом працівникам відділу комунального господарства Сихівської адміністрації ЛМР про скоєння ними кримінального правопорушення”, — прокоментував “Варта1″слідчий відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини Микола Яриш.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПІК