На Дрогобиччині внаслідок наїзду потяга загинув чоловік

18.12.2021 21:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Правоохоронці застерігають: залізниця – зона підвищеної небезпеки, а головним фактором травмування та загибелі людей на залізниці є наїзд рухомого складу. Будьте уважними та обережними – бережіть своє життя та здоров’я.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

17 грудня о 17.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що на перегоні Дрогобич-Гаї Верхні пасажирський потяг сполученням «Трускавець-Харків» здійснив наїзд на пішохода.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Дрогобицького районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, потяг здійснив наїзд на 63-річного мешканця одного з сіл Дрогобицького району. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.
 
За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.
 
Правоохоронці встановлюють обставини події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews