Поверталися з Богослужіння: Діти, які постраждали внаслідок ДТП з автобусом, у важкому стані

21.12.2021 09:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

В автомобілі, який протаранив рейсовий автобус, були двоє дітей. Зараз 12-річна дівчинка – в реанімації, її 8-річний братик з черепно-мозковою травмою перебуває у відділенні хірургії. Про це Depo.Львів повідомили у пресслужбі Першого територіального медичного об'єднання Львова.

За словами головного лікаря Львівської міської дитячої лікарні Дмитра Квіта, відразу після аварії дітей забрали до Сколівської лікарні. Згодом хлопчика перевели до Львова. А для дівчинки санавіацією викликали лікарів, які стабілізували її стан. Її теж відвезли до львівської лікарні. Лікарі боряться за їхнє життя.

Мама, бабуся та двоє дітей – 12-річна Настя і 8-річний Денис того трагічного дня поверталися з недільного Богослужіння, коли в них врізався рейсовий автобус. Спершу дітей забрали до Сколівської районної лікарні, але через важкість стану вирішили транспортувати їх до Львова. Обоє спершу потрапляють в реанімацію.

 

"У Насті діагностують політравму, відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеня, забій грудної клітки, перелом ребра, розрив діафрагми, травму живота, черевну кровотечу, перелом стегнової кістки. У Дениса стан стабільно важкий, у нього перелом правої стегнової кістки та черепно-мозкова травма. Настя наразі в реанімації без свідомості, вона на штучній вентиляції легень. її брат в свідомості. Його перевели у хірургічне відділення", - повідомили медики.

Нагадаємо, на об'їзній Львова, що на автодорозі Київ — Чоп, сталася ДТП за участю автомобілів Subaru Outback та Skoda A7. Попередньою причиною автопригоди є те, що один із учасників не переконався у безпечності виїзду з другорядної дороги на головну. Внаслідок автопригоди постраждало троє дітей: 2-річний хлопчик, 11-ти та 13-річні дівчата. Їх шпиталізували до дитячої лікарні. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews