Олександр Зінченко став амбасадором VBET

Компанія пишається цією співпрацею та вірить, що вона принесе чимало яскравих емоцій фанатам.

21.12.2021 18:06   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

VBET Ukraine має дві ліцензії на території України. На підході третя беттингова ліцензія. У компанії запевняють, що отримання букмекерської ліцензії – це лише питання часу. Прочитати актуальні новини грального бізнесу України та світу можна на сайті «Рейтинг Казино».

Олександр Зінченко, півзахисник англійського клубу «Манчестер Сіті» та збірної України – новий амбасадор букмекерської контори VBET.

Олександр, якому на днях виповнилося 25 років, є наймолодшим капітаном в історії збірної України з футболу.

У складі команди «Манчестер Сіті» Зінченко тричі вигравав чемпіонат Англії, Кубок Англії та Суперкубок, а також здобував чотири рази Кубок Ліги. У минулому сезоні українець брав участь у найпрестижнішому футбольному турнірі світу - фінал Ліги чемпіонів.

Наразі VBET зосереджена на українському ринку, тому у 2021 році стала спонсором жіночої збірної України з футболу, титульним партнером Прем’єр-ліги України, Кубку та Суперкубку України, а також збірної України з хокею.

Як зазначають у самій компанії, така активність була і є на ринку Вірменії, після якого за масштабами зараз йде ринок України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews