Семеро постраждалих: поліція повідомила про причину автокатастрофи на Львівщині

09.01.2022 18:06   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Сьогодні, 9 січня, о 09.30 на автодорозі сполученням «Львів-Радехів-Луцьк» поблизу села Новий Став Львівського району сталася ДТП. Поліцейські встановлюють обставини зіткнення легковика з рейсовим автобусом.

Про це повідомили у поліції Львівської області, пише Dailylviv.com.

Унаслідок ДТП постраждали семеро осіб, серед яких 9-річний хлопчик.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Мазда», 35-річний мешканець Волинської області, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з рейсовим автобусом «БАЗ» сполученням «Радехів-Львів» під керуванням 59-річного жителя одного з сіл Червоноградського району.

Внаслідок ДТП водій легковика та двоє його пасажирів 9-річний хлопчик і 35-річна жінка, мешканці Луцька, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Також отримали травми та були доставлені до медичного закладу водій автобуса і троє його пасажирок віком 22, 33 і 46 років – усі жительки Львівського району.

Попередньо за цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху)

Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews