Різдвяне диво: 6-річний львів’янин пролежав у комі рівно рік і одужав на Святвечір

13.01.2022 12:02   Джерело: Depo.Львів
Опубліковано : Львівський Новинар

Саме так вважали батьки 6-річного хлопчика, які цілий рік доглядали за сином у комі. І вірили, що все буде добре. Справжню різдвяну історію розповів на "Львівському радіо" керівник Центру нейрохірургії та неврології Андрій Токарський, передає Depo.Львів.

 

За словами медика, трагічний випадок стався із хлопчиком у Святвечір, коли той катався на санчатах. У якийсь момент дитина втратила рівновагу і врізалася у дерево. Хлопчик отримав важку черепно-мозкову травму і впав у кому. Наступні 365 днів були найважчими у житті родини.

"І ви тільки уявіть! У той самий день, на Різдво, за рік він отямився, так наче вчора заснув, а нині прокинувся. Тут навіть невіруючий скаже – справжнє диво!", - розповів Андрій Токарський.

За словами медика, віра іноді справді творить дива. Батьки жодної секунди не сумнівалися, що їхній син вийде з такого стану, і отримали реальне диво.

"У мене на руках помирало багато людей. Я працюю у своїй сфері понад 40 років і бачив чимало див. Зокрема, перед важкими операціями, мене запитують родичі: що ми маємо робити в цей час. І я усіх відправляю до молитви. Так от, операції проходять більш ніж вдало у тих пацієнтів, чиї родичі моляться за них у найважчий час", – підсумував медик.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Depo.Львів