У Львові обікрали апеляційний господарський суд, винесли 120 тис доларів

20.01.2022 12:02   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

У ніч на вівторок, 18 січня, у Львові обікрали Західний апеляційний господарський суд. У прес-службі поліції цю інформацію ZAXID.NET підтвердили, однак відмовилися розповідати деталі інциденту.

За даними ZAXID.NET, грабіжник заліз через вікно до приміщення суду на другому поверсі і вкрав гроші із сейфу. Як повідомив «Високий замок», мова йде про 120 тис. доларів США. Злочинця зафіксували зовнішні відеокамери, проте приміщення суду не було обладнена сигналізацією.

У суді відмовилися від будь-яких оперативних коментарів.

Як випливає з офіційного повідомлення Західного апеляційного господарського суду, опублікованого пізніше, з сейфу вкрали особисті гроші одного із суддів: «В ніч на 18 січня 2022 року невідомою особою здійснено проникнення в службове приміщення Західного АГС та крадіжка особистого майна, яке відображено у декларації про майновий стан і доходи».

Як повідомили у прес-службі поліції, кримінальне провадження вже відкрито.

Додамо, Західний апеляційний господарський суд був створений у червні 2018 року замість Львівського апеляційного господарського суду. Тут розглядають апеляції з п’яти областей Західної України – Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews