Від сьогодні у Львові пасажирів без масок не допускатимуть до проїзду у громадському транспорті

23.01.2022 12:02   Джерело: galnet.fm
Опубліковано : Львівський Новинар

Від сьогодні, 23 січня, пасажирів без масок не допускатимуть до проїзду у громадському транспорті Львова. Таке рішення ухвалили на міській комісії ТЕБ і НС.

Там також зауважили, що сьогодні відновлять роботу групи, які перевірятимуть дотримання маскового режиму водіями та пасажирами.

Додамо, що у Львові та області зростає кількість хворих на коронавірус. Станом на вчора, 20 січня, у львівській обласній клінічній лікарні «Охматдит», яка донедавна була єдиним медзакладом, де приймали хворих на коронавірус діток, перебувало 70 дітей з коронавірусом. За словами директорки медзакладу, це вперше за час пандемії діти хворіють так часто. У Львові запрацювало нове дитяче «ковідне» відділення – у дитячій лікарні на Орлика Першого ТМО Львова. За два дні у цей медзаклад госпіталізували 26 малих пацієнтів. Шестеро з них не мають і року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galnet.fm