33-річного львів’янина позбавили водійських прав на 190 років

28.01.2022 15:03   Джерело: Правий берег
Опубліковано : Львівський Новинар

33-річного львів’янина Анатолія Савіцького, якого неодноразово зупиняли за кермом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, вчетверте за рік арештували на 15 днів.

За інформацією єдиного реєстру судових рішень, лише за минулий рік на нього склали більше 30 адмінпротоколів, оштрафували щонайменше на 1,07 млн грн та позбавили прав сукупно на 160 років, пише ZAXID.NET.

Ще кілька постанов перебувають на розгляді у різних судах. Однак постанови суду Анатолій Савіцький ігнорує. При цьому, жоден автомобіль на Анатолія Савіцького не зареєстрований, тож вилучити його у нього не можуть.

Загалом цього року львівські суди винесли три постанови на Анатолія Савіцького за керування у стані наркотичного сп’яніння та сукупно позбавили його прав на 190 років.

Як пояснив юрист Тарас Гук, виконувати кожну постанову суду Анатолій Савіцький мав би окремо. Однак реально притягнути до відповідальності такого водія можна лише якщо поліція відкриє кримінальне провадження за фактом умисного невиконання рішення суду, проте справ, коли водій за невиконання рішення суду отримав реальний термін, в Україні наразі немає.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правий берег