Цинічне вбивство бабусі та викрадення її майна - підозрюється пара закоханих

За процесуального керівництва прокурорів Дрогобицької окружної прокуратури повідомлено про підозру 27-річному харківчанину у вчиненні умисного вбивства та розбою (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України), а його спільниці - 28-річній уродженці Борислава у вчиненні розбою (ч. 3 ст. 187 КК України).

За даними слідства, у січні цього року у місті Стебнику підозрювані, під приводом продажу бджолиного меду, проникли у будинок літньої жінки. Поки чоловік відволікав 79-річну господарку дому, його спільниця шукала в інших кімнатах гроші та інші цінні речі.

Коли старенька запідозрила лихе то попросила молодих людей залишити її будинок. Однак, підозрюваний вирішив не відступати від задуманого, тому зв’язав потерпілу, обмотав голову светром та рушником, тим самим перекривши доступ повітря до верхніх дихальних шляхів. Внаслідок цього остання померла.

В цей час підозрювана, не знаючи про вбивство потерпілої обшукувала її будинок з метою заволодіння коштами та майном. В подальшому спільники заволоділи 4 тис грн та мобільним телефоном своєї жертви.

Слідчі дії тривають. Наразі обрано запобіжний захід жінці у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, вирішується питання про обрання запобіжного заходу іншому підозрюваному.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Дрогобицького РВП ГУ НП у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури