Виконавча служба Львова конфісковує машини за несплату боргів

09.02.2022 15:03   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Представники Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції  спільно із патрульною поліцією міста влаштовують спільні рейди. За словами виконавців, вони отримали доступ до системи відеоспостереження "Безпечне місто", а відтак стало можливим відстежити злісних неплатників. На штрафмайданчик уже відправилося два автомобілі. Про це пишуть на Facebook-сторінці відомства, передає Depo.Львів.  

Так, за інформацією виконавців, Франківським відділом державної виконавчої служби виявлено автомобіль боржника, який заборгував 180 тисяч гривень по кредитних зобов'язаннях.   

"Окрім цього, Сихівським відділом під час чергування за системою "Безпечне місто" було виявлено місце знаходження транспортного засобу боржника, який мав 34 неоплачених штрафи за порушення правил дорожнього руху", – йдеться у повідомленні. 

Автомобілі вже чекають своїх власників на штрафмайданчику. Однак повернуть їм транспортні засоби лише після того, як усі кошти будуть вчасно оплачені.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews