Львівських старшокласників вчать стріляти з гвинтівок

16.02.2022 15:03   Джерело: zaxid.net
Опубліковано : Львівський Новинар

У львівських школах проводять навчання зі стрільби для учнів 9-11 класів. Школярам проводять інструктаж з техніки безпеки, забезпечують необхідним обладнанням, під керівництвом інструкторів вони вчаться стріляти по мішенях.

«Наше завдання – навчити підлітків безпечного поводження зі зброєю, а також основ практичної стрільби», – повідомили у міському управлінні освіти.

Навчання проводять на базі шкіл, які мають тири. У них тренуватимуть учнів зі сусідніх шкіл. У львівській громаді є 20 закладів освіти з відповідними спеціальними приміщеннями для стрільби.

До прикладу, на базі 91-ї школи тренуватимуть учнів десяти шкіл Шевченківського району. Стрілецьке навчання тут почалося ще 7 лютого. Дітей тренує майстриня спорту з кульової стрільби і старша лейтенантка патрульної поліції Ольга Заячківська. У школі вона керує стрілецьким гуртком. Ольга розповіла ZAXID.NET, що діти стріляють з пневматичної гвинтівки. Кожному відведено по 10 пострілів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zaxid.net