На Львівщині розбився 25-річний парашутист

17.02.2022 09:09   Джерело: Depo.Львів
Опубліковано : Львівський Новинар

Олексій Яремчук вперше вирішив стрибнути із парашутом на аеродромі "Цунів" що біля Городка. Відомо, що хлопець стрибнув з висоти 800 метрів без інструктора, однак приземлився украй невдало. Про нещасний випадок, який стався 13 лютого повідомляє видання zaxid.net, передає Depo.Львів.  

За словами матері хлопця Магдалини Яремчук, вона навіть не знала про екстремальні наміри сина. А вже коли не могла декілька разів додзвонитися до нього, то телефон підняла лікарка, яка надавала сину допомогу.  

Медики діагностували у хлопця черепно-мозкову травму з набряком. Він і досі не опритомнів і другу добу перебуває на апараті ШВЛ у реанімації. Його стан медики оцінюють як важкий. 

У коментарі керівництва аеродрому сказано – парашутний спорт належить до екстремальних видів спорту. А отже можуть бути непередбачувані обставини.   

"13 лютого проводились планові стрибки з парашутом. Під час приземлення один з парашутистів не справився з керуванням та зазнав спортивної травми. Травмованому була надана медична допомога та його доправлено до лікувального закладу", - зазначив начальник аеродрому "Цунів" Сергій Семенович.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Depo.Львів