На Львівщині судитимуть трьох військових

18.02.2022 09:09   Джерело: galinfo.com.ua
Опубліковано : Львівський Новинар

Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону скерувала до суду обвинувальний акт стосовно учасників організованої групи – трьох військовослужбовців однієї з військових частин Львівщини.

Їх обвинувачують у викраденні військового майна, вчиненого повторно за попередньою змовою організованою групою (ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 410 КК України).

За даними слідства, в липні 2020 року командир взводу роти матеріального забезпечення створив злочинну групу, до якої залучив начальника складу роти та командира відділення.

 

Так, з липня 2020 року по березень 2021 року вони викрали з військової частини 6 тис. літрів паливно-мастильних матеріалів на суму понад 170 тис. грн.

Для вчинення злочину вони формували надлишок дизельного пального, виготовляючи фіктивні документи, розробляли безпечний маршрут для транспортування викраденого та продавали його місцевим мешканцям.

Обвинувальний акт скерували до Яворівського районного суду Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galinfo.com.ua