На Львівщині шукають вантажівки для перевезення гуманітарної допомоги з Польщі

27.02.2022 12:27   Джерело: 032
Опубліковано : Львівський Новинар

Мешканців Львівщині, які мають вантажівки, просять допомогти з перевезенням гуманітарної допомоги.

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький закликав мешканців Львівщини допомогти з наявністю великого транспорту, який буде постійно курсувати між Україною і Польщею для перевезення гуманітарної допомоги для переселенців. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

До власників тірів (вантажівок – ред.), фур - , нам буде потрібно багато транспорту, тому що польська сторона організовує гуманітарний хаб з цілої Європи, куди будуть приходити ці речі першої необхідності, медикаменти, і потім будуть перевозитись на територію Львівської області для допомоги фронту, біженцям і Україні. Тому величезне прохання допомогти з наявністю великого транспорту, який буде постійно курсувати між Україною і Польщею для поповнення складів», - сказав Максим Козицький.

Зазначимо, що хто має можливість допомогти, просять писати повідомлення на Фейсбук-сторінку департаменту економічної політики Львівської обласної військової адміністрації - https://www.facebook.com/deploda


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032