Озброєний чоловік із посвідченням прокурора намагався перетнути кордон на Львівщині

02.03.2022 10:10   Джерело: lb.ua
Опубліковано : Львівський Новинар

На пункті пропуску "Грушів" на Львівщині прикордонники затримали двох чоловіків, один із яких пред'явив посвідчення працівника прокуратури і протерміновану розписку про перебування на спеціальному військовому обліку.

Про це повідомила пресслужба ДПС України.

"Порушники приїхали на кордон позашляховиком, за кермом якого був 32-річний чоловік, а пасажиром – його 56-річний батько. Водій надав прикордонникам розписку про перебування на спеціальному військовому обліку. Коли з’ясувалося, що документ протермінований, його власник дістав посвідчення працівника однієї з прокуратур Києва", – повідомили в Держприкордонслужбі.

Серед речей прикордонники з офіцером внутрішньої  безпеки виявили три пістолети, понад 100 набоїв до них, а також ніж, 83 ювелірні вироби різних найменувань, 15 колекційних монет і 40 тисяч доларів.

"Наразі прикордонники відмовили вказаним особам у виїзді з України. Вирішується питання щодо порушення кримінального провадження за незаконне поводження зі зброєю. Працівниками митниці буде складено протокол про порушення митних правил", - зазначили в ДПСУ.

Фото: Пресслужба ДПСУ

Фото: Пресслужба ДПСУ

Як відомо, на період дії режиму воєнного стану чоловікам віком від 18 до 60 років, окрім винятків, обмежено виїзд за межі України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: lb.ua