Обстановка на західних кордонах станом на ранок 8 березня

08.03.2022 10:34   Джерело: ПРО Захід
Опубліковано : Львівський Новинар

За добу 7 березня державний кордон України на західній ділянці перетнули майже 132 тисячі осіб та близько 13 тисяч транспортних засобів.

Пасажиропотік залишився на рівні попередньої доби, кількість людей, що очікують на перетин кордону дещо зменшилася.

Задля швидшого перетину кордону радять скористатися пунктами перетину на кордоні з Угорщиною, вони наразі найменш завантажені (майже порожні), а також зі Словаччиною та Молдовою.

Перевірити їх завантаженість можна кожні три години на сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

До слова, минулої доби на виїзд з України прослідувало майже 118 тисяч осіб. Більшість подорожуючих – майже 90 тисяч людей – для виїзду обрали пукти пропуску на польській ділянці. У результаті цього фіксується значне накопичення людей і автомобілів.

7 березня до України повернулися майже 14 тисяч осіб, з яких понад 11 тисяч – громадяни України.

Пункти пропуску на західному кордоні працюють у цілодобовому режимі (крім ППр «Дзвінкове» на кордоні з Угорщиною, який працює з 8 до 24 години. Прикордонники та митники продовжують оформлювати гуманітарну допомогу для українського населення та наших захисників.

До слова, за минулу добу на західних кордонах було оформлено майже 700 транспортних засобів з благодійними вантажами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРО Захід