У Львові триває збір гуманітарної допомоги для військових: як можна долучитись

06.04.2022 09:15   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Львівський Новинар

У Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій, що на вулиці Пекарській, 41, розгорнули пункт збору гуманітарної допомоги для військових. Звідти її передають бойовим бригадам. Про актуальні потреби Центру повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Від початку війни у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій організували пункт збору допомоги для захисників України. Її передають бойовим бригадам зі Львівщини: 24 ОМБр імені Короля Данила та 80 окремій десантно-штурмовій бригаді.Частину вантажу надають тероборонівцям та везуть у міста та села, де відбуваються активні бойові дії.

У Центрі повідомляють, долучитися до допомоги може кожен охочий:

"За час, що минув, ми зібрали та відправили близько 50 тонн гуманітарного вантажу. Для того, щоб ми і надалі могли підтримувати наших мужніх захисників, закликаємо мешканців Львова та усіх небайдужих допомагати та приносити у пункт збору допомоги продукти довготривалого терміну зберігання, консерви, солодощі та речі побутового вжитку".

Дізнатися деталі щодо допомоги українським воїнам можна зателефонувавши у Центр.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Суспільне