На Львівщині затримали рецидивіста, який виконував завдання спецслужб Росії

30.04.2022 09:10   Джерело: 24 канал
Опубліковано : Львівський Новинар

Служба безпеки України продовжує роботу над викриттям та затриманням тих, хто вирішив перейти на сторону ворога. Чергового зловмисника було виявлено на території Львівщини.

 
Деякі громадяни України вирішили зрадити свою державу та спрівпрацювати російськими окупантами. Перспектива у такого рішення одна – довге ув'язнення за державну зраду.

Як повідомили у Службі безпеки України, на Львівщині відбулося затримання громадянина нашої держави, який діяв за вказівками спецслужб Росії та виконував завдання ворога. Повідомляється, що ним виявився колишній засуджений, який раніше відбував ув'язення на окупованих територіях.

Учора, 29 квітня, затриманому оголосили підозру у державній зраді. Слідчі встановили, що під час відбування покарання чоловік отримав "пропозицію" від росіян щодо співпраці, йшлся про постачання розвідувалних даних з території України.

Затриманий пристав на пропозицію ворога та виконував його накази, за що тепер відповідатиме у суді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 24 канал




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз