За два тижні у Трускавці 7 порушників комендантської години отримали повістки

03.05.2022 15:13   Джерело: lmn.in.ua
Опубліковано : Львівський Новинар

В результаті щоденного патрулювання вулиць Трускавця під час комендантської години за два останні тижні виявили і перевірили 92 порушників. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

За їх інформацією, 12 осіб із загальної кількості проінспектованих перебували у стані алкогольного сп’яніння, серед них як тимчасово переміщені особи, так і мешканці міста Трускавець. Чотирьох водіїв доставили у відділ поліції з підозрою на алкогольне або наркотичне сп’яніння. Серед порушників комендантської години зафіксували також неповнолітніх.

«7 особам призовного віку, службовці Дрогобицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військомат), які входять  до складу патрулів, вручили військові повістки. Відтак незабаром вони поповнять лави Збройних сил України», – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, на час дії воєнного стану на території Львівської області впроваджено комендантську годину. На вулиці та у публічних місцях заборонено перебувати з 23:00 до 5:00.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: lmn.in.ua