13-річний хлопець загинув під час пожежі у Львові

16.05.2022 10:20   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Під час пожежі, яка виникла у неділю, 15 травня, у Львові загинув 13-річний хлопець. Тіло дитини виявили пожежники вже після того, як загасили вогонь, повідомила прес-служба ДСНС.

Пожежа виникла у закинутій цегляній будівлі на вул. Золотій, за даними ZAXID.NET, вона розташована неподалік колишнього стадіону «Торпедо».

Близько 13:42 перехожі помітили, що виникла пожежа у старій закинутій будівлі, вони одразу викликали рятувальників. Коли рятувальники приїхали на місце, то вогонь вже охопив частину будівлі. Десятеро пожежників гасили пожежу близько 40 хвилин.

Після гасіння пожежі на місці вони знайшли тіло хлопця 2009 року народження.

Обставини загибилі 13-річної дитини та причину пожежі встановлюють правоохоронці, вже є відкрите криміналне провадження. Однак за даними ZAXID.NET з джерел у ДСНС, до того як виникла пожежа, у будівлі крім загиблого хлопця були й інші діти, вони усі разом там гралися.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews