Найкращі чохли для захисту iPhone 13

25.05.2022 21:06   Джерело: LvNews
Опубліковано : Новини Львівщини

 Всім відомо, що при тривалому транспортуванні девайс піддається зовнішнім впливам, вицвітає, дряпається, стирається і в результаті ставати не дуже презентабельним. Щоб уникнути такого майбутнього для свого телефону, рекомендуємо купити чохол на iPhone 13. Такий продукт виконує кілька функцій: головна мета - захист. Але чималу роль відіграє і зовнішній вигляд, який підкреслює ваш стиль.

Прозорий чохол для iPhone 13 STR Space Case 2

З таким кейсом ви завжди зможете насолоджуватися бездоганним кольором корпусу телефону, а він дійсно заслуговує на те, щоб його не ховали під різними чохлами. STR Space Case 2 спочатку виконує функцію захисту гаджета від зовнішніх впливів та падінь, а також може поєднуватись з різними зарядками MagSafe.

Якщо порівнювати з таким самим чохлом від Apple, то ця модель багато в чому виграє. Наприклад, кейс краще прилягає до iPhone 13, приємніший матеріал і при ударах і подряпинах краще виконує захист.

Кейси для iPhone 13 STR Space Case

Тонкість та прозорість візитна картка STR Space Case. З ними можна не боятися брати телефон у подорожі або екстремальні пригоди, адже має захист військового класу. За рахунок матеріалів він прослужить довгий час при цьому не пожовкне і не ковзатиме, а ще ви завжди матимете можливість з'єднатися з MagSafe аксесуарами. І якщо брати загальну картину користування, то цим футляром набагато приємніше користуватися завдяки силіконовим накладкам на корпус, ніж багатьма аналоговими моделями.

Протиударні тонкі кейси Baseus Simple Series Case

Це прозорий гелевий чохол для телефону, виготовлений із термостійкого ТПУ найвищої якості Bayer. Аксесуар забезпечує повний захист від подряпин, бруду (завдяки закритим боковим кнопкам) та падінням. Він по праву розташовується поверх корпусу iPhone 13 Pro, тому що в кожному куті корпусу є спеціальні повітряні подушки для кращої амортизації. Він не жовтіє з часом, а точковий малюнок на звороті забезпечує хороше зчеплення та стійкість до відбитків пальців. Крім того, аксесуар, доступний на нашому веб-сайті, має піднятий край камери та точні вирізи для легкого доступу до всіх портів.

Як вибрати найкращі чохли для iPhone 13

При виборі чохла потрібно враховувати багато факторів, які відіграють значну роль у користуванні таким аксесуаром. Це товщина, матеріал, рівень захисту, точність вирізів та інше. Ми зібрали кілька корисних критеріїв, якими найбільш часто користуються покупці.

Захист від падінь

Футляри із пластику або силікону - це найпоширеніші моделі, але їх наздоганяють гелеві покриття та "друга шкіра" - Full Body кейси із загартованого скла. Пам'ятайте, що ваш чохол повинен насамперед захищати від падінь. Але будьте готові до того, що навіть найпотужніший чохол може не витримати непередбачуваних падінь. Як приклад, якщо буде завдано прямого удару по екрану - то чохол може не допомогти.

Підтримка MagSafe

Для більш комфортного користування краще купувати чохол із підтримкою MagSafe. Адже ті футляри, які не мають відповідних магнітів, можуть працювати з такою зарядкою, якщо вони не надто товсті, але і це лотерея 50/50. Рекомендуємо із самого початку не випробовувати долю та купити чохол для iPhone 13 з підтримкою MagSafe.

Зовнішній вигляд

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews