Із четверга у Львові розпочнуть подачу гарячої води

07.06.2022 16:17   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Із четверга, 9 червня, у Львові розпочнуть відновлювати подачу централізованого гарячого водопостачання. Натомість мешканцям районів, що отримують гарячу воду від ТЕЦ, завершать гідравлічні випробування 27 червня.

Як повідомили в прес-службі Львівської міськради, водопостачання відновлять споживачам ЛКП «Залізничнетеплоенерго» і ЛМКП «Львівтеплоенерго» від котелень, натомість споживачі від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна» почнуть отримувати гарячу воду орієнтовно з 27 червня. Йдеться про мешканців Сихівського, Франківського, частину Личаківського і Шевченківського районів.

«Від більшості котелень ми вже завершили гідравлічні випробування теплових мереж. Тому плануємо з 9 червня відновити подачу гарячої води від усіх котелень ЛКП "Залізничнетеплоенерго»"– це фактично весь Залізничний район і частина Шевченківського, і районних котелень ЛМКП "Львівтеплоенерго" – це Галицький район, частини Личаківського і Шевченківського районів», – розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

За його словами, цьогоріч дефектів на тепломережах більше, ніж торік – приблизно 150. Переважно це недоліки на запірній арматурі, засувках і теплових камерах. Вони не є масштабними у ліквідації, але можуть завдати неприємностей в опалювальний сезон, якщо їх не усунути. Натомість поривів на теплових мережах цьогоріч менше, аніж торік.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews