Щоб уникнути відповідальності за п’яне водіння, львів’янин поскаржився на патрульних в ДБР

09.06.2022 21:15   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

32-річний львів’янин може сісти до в’язниці через нетверезе водіння. Чоловіка нарешті притягнуть до відповідальності, хоч він і пробував всіляко обманути слідство. Проце повідомляє патрульна поліція Львова.

“Подія відбулася 28 квітня минулого року. Екіпаж зупинив на вулиці Шевченка за порушення ПДР водія автомобіля Volkswagen Jetta. У чоловіка виявили ознаки алкосп’яніння. Він в присутності свідків пройшов перевірку на пристрої Drager. Результат — 1,07 проміле”, – розповідають в патрульній поліції Львова.

Правоохоронці ознайомили водія з усіма адмінматеріалами. Чоловік поставив підписи і отримав тимчасовий талон на керування транспортним засобом.

Та львів’янин вирішив схитрувати і заявив, що поліцейські підробили його підписи.

“Він двічі скаржився до ДБР. Під час розслідування останні довели, що чоловік надав неправдиві свідчення. Службові реєстратори зафіксували, як він власноруч розписується в матеріалах. Це ж підтвердила і почеркознавча експертиза”, – додають у поліції.

На початку червня чоловікові оголосили підозру за статтею “Завідомо неправдиве повідомлення суду, прокурору, слідчому, дізнавачу або органу досудового розслідування про вчинення кримінального правопорушення” та за “Завідомо неправдиве показання свідка…”.

Тож тепер львів’янина можуть позбавити волі строком на два роки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews