На Донеччині загинув 53-річний мінометник з Львівщини

13.06.2022 09:40   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Львівський Новинар

На Донбасі загинув військовослужбовець, мешканець села Басівка поблизу Львова Олександр Безпрозванний. З початком повномасштабного вторгнення 53-річний воїн пішов на фронт добровольцем. Про це повідомив голова Сокільницької громади Тарас Сулимко.

«Знову болюча втрата у громаді. Щойно отримав звістку про загибель ще одного нашого воїна Безпрозванного Олександра Володимировича, мешканця Басівки. Олександр добровольцем пішов на фронт 24 лютого, у перший день масованого нападу ворога. Мінометник розрахунку. Загинув 10 червня під час бою неподалік населеного пункту Богородичне Краматорський район Донецька область», - написав Сулимко.

Олександр виховав двох синів. Зі слів голови громади, обидва також захищають Україну.

Сьогодні, 13 червня о 11:00 год у храмі Успіння Пресвятої Богородиці села Годовиця відбудеться Свята Літургія з коліноприклонними молитвами. Опісля о 13:00 год привезуть Тіло загиблого і в храмі буде Парастас і Чин Похорону.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто