У Львові вчинили самосуд над авто, водій якого був у стані наркотичного сп’яніння

22.07.2022 18:22   Джерело: Еспресо
Опубліковано : Львівський Новинар

На вулицях Львова помітили неадекватних чоловіків, один з яких перебував за кермом автомобіля

20 липня на телеграм-сторінці ZahidWTF з’явився допис про двох чоловіків з явними ознаками наркотичного сп’яніння, які роз’їжджали містом на своєму авто Toyota Land Cruiser.

"Що буде, якщо 2 наркота спробують їздити по Львову? А якщо їх оформить поліція? А якщо оформить двічі? А якщо після цього їм ще і колеса спустять свідки цього треша? А нічого, поїдуть далі на спущених колесах, як вони і зробили! Вилучити автомобіль на потреби ЗСУ не можна,  дурачків ізолювати теж не можна. Бо ж законодавство таке. Львів. Дороша, 2", - йдеться в описі відео.

У відео чоловік у жовто-синій спортивній формі каже, що "суддя оправдовує" його дії, бо медики приписали йому ЗПТ-програму і він має дозу скоректовану лікарями.

Також повідомляється, що поліція затримла цих двох чоловіків і відпустила.

Сьогодні, 22 липня, з’явилися фото, де їх машину обманювали фразами: "Вбивця за кермом", "Метадон нарік". Також помітно, що колеса автомобіля спущені.

Наразі патрульна поліція не повідомляла про цей випадок.

Довідково. Замісна підтримувальна терапія (ЗПТ) — це програма медикаментозного лікування людей із психічними та поведінковими розладами внаслідок уживання опіоїдів. Під час лікування використовують лікарські препарати метадон та бупренорфін.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Еспресо