На фронті загинули двоє військових зі Львівщини

27.08.2022 15:45   Джерело: Львів медіа
Опубліковано : Львівський Новинар

На війні, захищаючи Батьківщину, загинули двоє захисників зі Стрийської громади — Владислав Паленичка та Роман Сунак.

Про це повідомляють у Стрийській міській раді.

Владислав Паленичка не дожив до свого 24-річчя 5 днів. Трагедія сталася поблизу населеного пункту Білогірка на Херсонщині під час танкового та артилерійського обстрілу.

Герой був лейтенантом, командиром другої аеромобільної роти четвертого аеромобільного батальйону. Син учасника АТО (ООС).

Фото: Стрийська міська рада. Владислав Паленичка

Роман Сунак загинув поблизу населеного пункту Вірнопілля на Харківщині. Був головним сержантом 49-го окремого стрілецького батальйону ЗСУ. Проживав у селі Братківці. Тривалий час чоловік працював у Іспанії, у Стрию вів підприємницьку діяльність.

У 2014 році Герой почав волонтерити, а з початком повномасштабного військового вторгнення вступив у добровольчий батальйон “Карпатська Січ”.

Фото: Стрийська міська рада. Роман Сунак.

У Романа залишилися троє дітей, дружина та батьки.

Про чин похорону та прибуття тіл захисників повідомлять згодом.

Нагадаємо, 24 серпня через російський ракетний обстріл залізничної станції “Чаплине” загинув мешканець села Братковичів на Львівщині Степан Кутний. Чоловікові було 45 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львів медіа