На Львівщині у лобовому зіткненні загинув волонтер, який віз автомобіль для ЗСУ (ФОТО)

22.09.2022 23:34   Джерело: https://varta1.com.ua
Опубліковано : Львівський Новинар

На Львівщині у ДТП загинув відомий волонтер з Івано-Франківщини Юрій Жупанський, який віз автомобіль для ЗСУ.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, 22 вересня, близько 6:50 год., у селі Бартатів, Львівського району, відбулося зіткнення між автомобілями «Фольксваген Пасат», під керуванням 27-річного мешканця одного з сіл Львівського району, та «Нісан X-trail», яким керував 46-річний мешканець Івано-Франківської області. Водій «Фольксвагену» не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з «Нісаном».

Водій «Нісану», від отриманих травм, помер на місці події, другий водій з тілесними ушкодженнями госпіталізований у медзаклад.

Як стало відомо, загинув волонтер з Коломийщини Юрій Жупанський, який працював з капеланом Василем Довганюком, повідомляє газета «Галичина».

За інформацією ГО “Військові капелани”, загиблий — волонтер, помічник капелана Юрій Жупанський. 

“Після огляду на СТО, цей «Nissan» мав вирушити на передову для виконання бойових завдань. Не судилося…”, — зазначається у повідомленні ГО «Військові капелани».

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: https://varta1.com.ua