Стало відомо, коли на Львівщині розпочнеться опалювальний сезон

Це рішення мають ухвалити в обласній військовій адміністрації

05.10.2022 12:41   Джерело: lviv.media
Опубліковано : Львівський Новинар

Україна наближається до початку опалювального сезону. На Львівщині він розпочнеться, коли три дні поспіль середньодобова температура становитиме не більше 8 градусів тепла.

Про це повідомив технічний директор ПАТ “Львівгаз” Олександр Ганжа.

Рішення про початок опалювального сезону мають ухвалити в обласній військовій адміністрації, а тоді це розпорядження мають виконати на місцях.

“Згідно нормативних документів опалення включать, коли середньодобова температура навколишнього середовища три дні поспіль буде на рівні 8 градусів тепла та нижче. Тоді у місцевого самоврядування є підстави, щоб розпочати опалювальний сезон. Спочатку загальне рішення приймає обласна адміністрація, а тоді це рішення мають прийняти міські та сільські ради”, – сказав Олександр Ганжа.

Крім того, він уточнив, яку середню температуру підтримуватимуть у будинках жителів Львівщини в період опалювального сезону.

“У квартирі має триматись середня температура на рівні 18 градусів тепла”, – розповів технічний директор ПАТ “Львівгаз”.

Нагадаємо, на Львівщині затвердили Комплексний план проходження осінньо-зимового періоду 2022/23. У цьому документі передбачено алгоритм дій в разі ушкоджень об’єктів теплоенергетики, водопостачання, водовідведення, електропостачання та газопостачання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: lviv.media