Біля ринку у центрі Львова демонтували брами, якими блокували прохід

Підприємці використовували вул. Стару для власних торгових потреб

08.10.2022 18:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Біля ринку «Добробут» у центрі Львова демонтували п’ять брам, які підприємці встановили на вулиці Старій і перегородили прохід. Водночас торгові павільйони підприємців не демонтовували. Вулиця буде пішохідною, повідомив заступник міського голови Львова Любомир Зубач, пише zaxid.net.

«Вулиця для всіх. Нарешті вулиця Стара, що позаду львівського ринку «Добробут» у центрі міста, прохідна. Усі п’ять брам демонтовано. Продавці на ринку продовжують працювати – торгових павільйонів ніхто не рухав. А львів’яни можуть ходити звичайною львівською вулицею. Транспорт там не буде курсувати, вона залишиться пішохідною», – повідомив Любомир Зубач 4 жовтня.

Також заступник мера додав, що комунальники монтують освітлення на вулиці. У планах – встановити на вул. Старій також відеонагляд.

Нагадаємо, між містом і підприємцями був конфлікт щодо перекриття вул. Старої. Підприємці перегородили вулицю і користувалися цим заїздом лише для своїх торгових потреб. Рішення про демонтаж огорожі прийняли на засіданні виконавчого комітету та комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ЛМР. Однак підприємці усіляко перешкоджали цим спробам.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews