Віддав своє життя, рятуючи командира та цивільних: на Львівщині попрощалися із загиблим захисником

У бійця залишилася дружина та двоє дітей, мама, велика родина та багато друзів

09.10.2022 18:42   Джерело: lviv.media
Опубліковано : Львівський Новинар

На Львівщині у п’ятницю, 7 жовтня, провели в останню дорогу бійця 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Михайла Редьку.

Про це повідомили у Бродівській міській раді.

38-річний водій розвідділення Михайло Редька загинув на околиці Ямпіля Донецької області наприкінці вересня. Як розповідають побратими, воїн віддав своє життя, рятуючи командира та цивільних під час виконання бойового завдання.

Михайло Редька родом із села Щуровичі. Тут його родинне та сімейне гніздечко. А в професійній діяльності реалізувався у Бродах, де за словами друзів був одним із кращих автомеханіків міста. Водночас бойові товариші називали його "ДеШеБешником", адже чоловік служив у десантних військах, мав хороші військові задатки, командирський хист і стратегічне бачення.

Боєць завжди давав цінні поради щодо військової тактики, користувався повагою у всіх (як командирів, так і солдатів). Він був безстрашним бійцем і жив тим, що робив. Із першого дня російського вторгнення захисник рвався на фронт, щоб швидше прогнати ворога з нашої землі. Його загибель - це справді велика втрата для нашої армії та країни

розповіли побратими Михайла Редьки

Попрощатися із захисником прийшли дуже багато людей - жителі Бродівської та Лопатинської громад. Живий ланцюг протягнувся на кілька кілометрів. У кожному селі Героя зустрічали навколішки з квітами та прапорами.

У бійця залишилася дружина та двоє дітей, мама, велика родина та багато друзів.

Щирі співчуття сім’ї та рідним загиблого захисника. Світла пам'ять Герою!

Нагадаємо, у Самбірській громаді провели в останню дорогу військового Івана Славича. Герой боронив східні кордони нашої держави у лавах ЗСУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: lviv.media