На Львівщині знайшли живою жінку, яку шукали з допомогою дрона (ФОТО)

18.10.2022 23:32   Джерело: varta1.com.ua
Опубліковано : Львівський Новинар

На Львівщині, 18 жовтня, о 12:42 год., рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи знайшли в лісі літню жінку, 1937 року народження, мешканку с. Облазниця, Стрийського району, яка цілу ніч провела в лісі.

Як повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області, бабуся, 17 жовтня, близько 12:00 год., пішла на тихе полювання в ліс, що поблизу її домівки, але ввечері так і не повернулась. Телефонного зв’язку із заблукалою не було. Тож, стурбована внучка звернулась до екстрених служб.

До пошуків літньої жінки були залучені, як рятувальники і поліція, так і місцеві мешканці. Рятувальники для пошуків використали безпілотник. Неподалік стежки рятувальники побачили відро з грибами, а коло нього лежала бабуся. Тож, рятувальники на ношах донесли жінку до автомобіля і довезли додому, де літню жінку оглянули медики. Після огляду жінка від госпіталізації відмовилась.

Як повідомлялося, у Карпатах десяту добу тривають пошуки зниклого туриста.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: varta1.com.ua