Як захистити дисплей телефону від можливих пошкоджень?

02.11.2022 13:39   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Сучасний смартфон безумовно є одним із найбільш технологічних пристроїв на планеті. Однак більшість моделей високим рівнем міцності не можуть похвалитися. Тому користувачам необхідно замислюватись про їхній захист. Заміна пошкодженого дисплея в телефоні може обійтися дуже дорого, а крім комплектуючих доступних тут https://www.aks.ua/uk/catalog/displei-ekrany/, доведеться заплатити ще й фахівцю, який виконуватиме ремонт. Так ось, щоб уникнути високих витрат, потрібно озброїтися надійним захисним аксесуаром.

Що вибрати: плівку чи скло?

Чому краще вибирати захисне скло? Тому що це покриття набагато краще виконує свої функції. Скло гарної якості не впливає на інформативність екрана та не знижує чутливість сенсора. Так, такий аксесуар дещо дорожчий за плівку, але й ефективність його в рази краща. Багато власників смартфонів Oppo, які одного разу обирали новий екран https://www.aks.ua/uk/catalog/displei-ekrany/brand/oppo, обов'язково замислюються про його надійний захист після встановлення.

Що важливо знати під час пошуку захисного скла?

Пошук захисного покриття може стати справжнім випробуванням. У продажу можна зустріти безліч моделей та брендів. Таким чином, при виборі ідеального аксесуару для телефону слід звернути увагу:

  • твердість покриття – найважливіший параметр будь-якого загартованого скла, оскільки міцність визначають за шкалою Моосу. Найоптимальнішими моделями вважатиметься скло зі значенням твердості від Н7 до Н9. 
  • додаткові властивості – параметр, який варто врахувати при виборі. Деякі покриття можуть мати додаткові опції. Йдеться про матове скло і про такі, які, наприклад, маскують відбитки пальців, залишені на поверхні. Якщо якісь із властивостей необхідні, то шукайте скло, яке відповідатиме вашим вимогам.
  • сумісність – аксесуар має ідеально відповідати моделі телефону. Головне, щоб скло не перекривало виріз під динамік та інші важливі елементи.

Дешевий аксесуар проти дорогого

Ціни на захисні аксесуари можуть коливатися в діапазоні від кількох десятків гривень до кількох сотень. Преміальне скло має більшу міцність і кращу якість виготовлення. Необхідно пам'ятати, що на ціну комплекту також впливає монтажна фурнітура, що входить в комплект. Саме завдяки додатковим елементам закріпити скло можна надзвичайно легко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews