У Львові попрощаються з Героєм, пластуном Тарасом Гаврилишиним

05.11.2022 23:41   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

На передовій південного напрямку загинув інструктор Морського пластування, Тарас Гаврилишин.

Про це повідомляють на сторінці Морського Пластування у соцмережі.

"Ми втратили друга ТТ - винятково багатогранну людину в якій поєднувались сила і ніжність, відвага і любов, сміливість і спокій…Українське Чорне море було так близько, тепер Тарас там, у Останньому Рейсі. Серед Чорноморців попередніх поколінь, які загинули за Україну", – йдеться у повідомленні.

Прощання відбудеться у Львові, із елементами пластових церемоніалів та традицій Морського Пластування. Про точну дату і час буде повідомлено згодом.

Довідково

Тарас Гаврилишин долучився до Пласту ще в 1997 році у Львові, належав до куреня "Чорноморці" . Член залоги козацької Чайка Спас. Зокрема організатор морських пластових походів Чорним морем у Стамбул та вишкільних походів річкою Дніпро. За багаторічне поширення ідеології українського мореплавства був нагороджений медаллю 100-річчя прапора ВМС ЗС України.

В перші дні повномасштабного вторгнення, разом із іншими побратимами з куреня "Чорноморці", зголосився добровольцем до лав Збройних сил України. Відбував службу у 45 артилерійській окремій бригаді. На початку листопада героїчно загинув, захищаючи Батьківщину на Херонщині.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews